Contentmarketing

Spreek de taal van je gebruikers

Wij geloven in de kracht van content. Content helpt je om gebruikers te betrekken bij je merk, diepe relaties met hen op te bouwen en om online goed vindbaar te zijn. Ongeacht het medium en het platform is er altijd wel een manier om jouw verhaal zo te vertellen dat het resultaten oplevert.

Waar zijn jouw klanten naar op zoek en welke ‘taal’ spreken ze? Met deze inzichten kun je jouw verhaal op het internet aanscherpen. Niet de producten en diensten moeten in de communicatie centraal staan, maar de relevantie en toegevoegde waarde van die producten en diensten voor de klanten. Door middel van bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek, contentmapping, copywriting en doelgroepinstellingen begrijpen wij hoe gebruikers op zoek gaan naar of reageren op jouw merk.

Naast het creëren van content is het verspreiden ervan ook belangrijk. Dat kan met de volgende diensten.

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

Social advertising

Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun specifieke doelgroepen. Adverteren via social media draagt hieraan bij.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.