Online adverteren

De digitale wereld in

Je wilt snel traffic naar je website of webshop, in dat geval is online adverteren het meest effectief. Op basis van jouw doelen zetten wij succesvolle campagnes op.

Voor veel van onze klanten hebben we met paid search ervoor gezorgd dat hun websites bovenaan in de zoekresultaten van Google of Bing kwamen. Op die manier speelden we direct in op de vraag of behoefte van relevante gebruikers. Daarnaast helpen ook social media en video advertising om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Jouw verhaal onder de aandacht brengen bij je doelgroep? Wij zijn gespecialiseerd om dat via de volgende manieren te doen.

Paid search

De meest effectieve manier om betaalde traffic naar je website te leiden, is met een succesvolle paid search campagne.

lees meer

Merkstrategie

Met inzicht in het gedrag van potentiële klanten, ontwikkelen we strategieën die doelstellingen realiseren en je merk voorbereiden op de toekomst.

lees meer

Social advertising

Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun specifieke doelgroepen. Adverteren via social media draagt hieraan bij.

lees meer

Video advertising

Per maand wordt er 6 biljard uur naar YouTube video’s gekeken. Een goede optie om daar je product of dienst onder de aandacht te brengen.

lees meer

E-mailmarketing

Je klanten belonen? Breng ze als eerste op de hoogte van nieuws en acties. Het resultaat: terugkerende, trouwe klanten en meer conversies.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.