Online optimaliseren

Gebruikers en machines

Het is ons doel om jouw verhaal beter zichtbaar te maken op het internet. Website-, conversie- en zoekmachine-optimalisatie dragen daaraan bij. Staat jouw website hoog in Google of Bing? Dan komen gebruikers sneller op jouw website. Is je website ‘user friendly’? Dan vinden de gebruikers ook wat ze zoeken én wordt jouw doel gerealiseerd.

Wij optimaliseren de techniek, de inhoud en de populariteit van je website. Zoekmachines kunnen zo bepalen of je website relevant is aan de zoekopdracht van gebruikers. Is dat het geval? Dan komt je website hoger in de zoekresultaten en wordt deze meer bezocht.

Wij hebben al meer dan 90 bedrijven geholpen om hun websites te optimaliseren. Dit deden we met een strategische mix van de volgende diensten.

SEO

De techniek van je website is de eerste stap naar een betere zichtbaarheid in het digitale landschap. Wij zorgen dat dit in orde is.

lees meer

Contentmarketing

Wij willen jouw verhaal vertellen op een manier dat het staat als een huis. Zowel voor gebruikers als zoekmachines.

lees meer

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

Conversie optimalisatie

Kleine aanpassingen kunnen grote impact hebben. Wij testen verschillende varianten om de gebruiksvriendelijkheid en het conversiepercentage op je website te verbeteren.

lees meer

Technische optimalisatie

De techniek van je website is de eerste stap naar een betere zichtbaarheid in het digitale landschap. Wij zorgen dat dit in orde is.

lees meer

Webanalytics

De resultaten van je geoptimaliseerde website en online marketingactiviteiten zien we terug in Google Analytics. Zo ontdekken we nieuwe optimalisatie- en conversiekansen.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.