SEO

Populair op het internet

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om met je website een toppositie te behalen binnen de organische zoekresultaten van zoekmachines.

Als bedrijf wil je dat je website of webshop bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines komen te staan zodat potentiële klanten op je website terecht komen. Sales Care kan dit voor je bereiken door zoekmachine optimalisatie toe te passen. Vooraf zullen wij de mogelijkheden voor je website onderzoeken. Met de mogelijkheden die we ontdekt hebben, ontwerpen we een strategie op maat om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines én je bezoekers.

Linkbuilding

Tegenwoordig spreken wij niet meer van linkbuilding, maar van het opbouwen van een sterk en natuurlijk linkprofiel. Het is nog steeds van grote waarde dat er andere websites naar jouw website verwijzen, maar die links moeten wel logisch zijn én meerwaarde hebben. Die meerwaarde is voor de zoekmachines steeds belangrijker. Wordt er daadwerkelijk geklikt op een externe link die naar jouw website leidt? Dan waarderen Google en Bing dat meer en wordt je website ‘populairder’.

Onze SEO-specialisten zijn gedreven om op zoek te gaan naar links die jouw website meer autoriteit en traffic naar je website opleveren.

De volgende diensten kunnen ook helpen bij het vergroten van de autoriteit van je website.

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

Paid search

De meest effectieve manier om betaalde traffic naar je website te leiden, is met een succesvolle paid search campagne.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.