Google Premier Partner

Google partners zijn online marketingbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, zoekmachinemarketing, websiteontwikkeling, online adverteren en marketing. Om Google Partner te worden moet minimaal één werknemer gecertificeerd zijn voor AdWords. Sales Care is gecertificeerd AdWords-professional omdat wij meerdere gecertificeerde specialisten in huis hebben. Wij hebben Display Advertising, Search Advertising, Mobile Advertising, Videoadvertenties, Shopping en Google Analytics gekwalificeerden in huis.

Daarnaast zijn er nog eisen omtrent uitgaven. In de afgelopen 90 dagen moet er totaal ten minste $10.000 USD uitgegeven zijn aan AdWords-advertenties. Ook moet er op ten minste 60 van de afgelopen 90 dagen geld besteed zijn.

Bekijk hier onze Google Partner pagina →

6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.