Retargeting

Een tweede kans

Wil je de bezoekers van je website opnieuw bereiken via beeld of tekst op andere websites? Dan spreek je van ‘retargeting’; een slimme én doelgerichte manier om top-of-mind te blijven bij potentiële klanten en andere geïnteresseerden.

Waarom retargeting

Stel dat je website een conversiepercentage heeft van 2%. 98% van de bezoekers verlaten dan de website zonder een ‘actie’ verricht te hebben. Zonde, toch? Door middel van retargeting kunnen jouw producten of diensten bij potentiële klanten in hun oriëntatiefase op een pakkende manier opnieuw onder de aandacht gebracht worden.

Wat kan Sales Care voor jou betekenen?

Om een maximaal rendement uit retargeting te behalen, is een goede balans key. Onze consultants zorgen hiervoor zodat de juiste personen de juiste, afgestemde boodschap te zien krijgen. Dit levert kwalitatief verkeer op met een hoog doorklikratio per klik.

Meer informatie over de mogelijkheden van retargeting? Neem contact op en bel 030 7400 999.

6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.