Social media

Verschillende platformen en voordelen

Met advertenties op de verschillende social media kanalen kun je op een effectieve en creatieve manier je doelgroep bereiken. Zo kun je via social media kanalen heel specifiek targetten op onder andere demografische gegevens en interesses. Hierdoor kan de doelgroep op een persoonlijke manier benadert worden. Daarnaast hebben actualiteit en populariteit op social media invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

Het doel? Meer doelgroepkennis, branding, loyaliteit, leads en conversies. Elk mediaplatform heeft zo zijn eigen unieke mogelijkheden en type gebruikers. Onze consultants hebben alle kennis in huis om via Facebook, Instagram, Youtube of andere kanalen jouw merk in de spotlights te zetten. Onze social experts gaan dan ook altijd eerst op zoek naar de juiste strategie. Vervolgens creëren en optimaliseren ze sterke campagnes die helpen om jouw doel te bereiken.

Waarvoor adverteren op social media

  • Vergroten van naamsbekendheid
  • Het opbouwen van een “betere” relatie van merk en klant
  • Vacatures
  • Producten promoten
  • Retargeting van website bezoekers

Neem hier contact op meer informatie over de mogelijkheden op social media of bel 030 74 00 999 en wij staan je graag te woord.

6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.