YouTube advertising

Opvallen met bewegend beeld

Wil je opvallen met bewegend beeld? YouTube is de grootste video website én is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Met meer dan een miljard bezoekers per maand en een hele brede doelgroep heeft YouTube een enorm bereik.

Waarom adverteren via YouTube

Video is de toekomst. Online communicatie wordt steeds visueler, zo maken naast YouTube nu ook Facebook, Twitter en Instagram het tegenwoordig mogelijk om video’s te promoten. In een video heb je meer tijd om je verhaal te vertellen en daardoor de merkbeleving te versterken. Adverteren via YouTube is heel geschikt voor branding, meer naamsbekendheid, de introductie van een nieuw product of meer traffic naar je website.

Wat kan Sales Care voor jou betekenen

Wij helpen jou bij het effectief integreren van YouTube advertenties in jouw online marketing strategie en ondersteunen bij het verspreiden van je video advertentie onder de juiste doelgroep. Ook denken we graag inhoudelijk met je mee over de inhoud van de videocampagne.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Bel 030 7400 999.

Met de volgende diensten kan je ook je merkbeleving versterken.

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

Contentmarketing

Wij willen jouw verhaal vertellen op een manier dat het staat als een huis. Zowel voor gebruikers als zoekmachines.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.