Webanalytics

De harde cijfers

Wij houden van het analyseren van data. Onze webanalisten zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om gegevens om te zetten in kansen. Door te kijken naar elk mediakanaal kunnen we rapporteren wat de beste marketingkanalen zijn om je budget op in te zetten. Het resultaat is een sterk geoptimaliseerde mediamix die meer omzet en een hogere ROI oplevert.

Sales Care gaat verder dan de traditionele web analytics. Wij verstrekken gedetailleerd inzicht in al je (betaalde) media-campagnes om te achterhalen wat werkt, wat niet en hoe we dat kunnen verbeteren.

Is telefonie een belangrijk onderdeel van je bedrijf? Met call tracking weet je hoe de beller je gevonden heeft. Zo heb je naast webconversies ook volledig inzicht in telefonische conversies en kun je de ROI van je marketingactiviteiten nauwkeurig meten. Op die manier maak je voortaan altijd de juiste strategische mediabeslissingen.

Call tracking werkt met doorschakelnummers. Elk marketingkanaal laat aan je bezoekers een ander telefoonnummer zien. Deze telefoonnummers worden doorgeschakeld naar jouw bedrijfstelefoon. Zo achterhaal je precies welke kanalen, campagnes en advertenties tot waardevolle oproepen leiden.

Sales Care Online Marketing maakt gebruik van AdCalls call tracking software.

Wij analyseren onder andere de volgende diensten.

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

E-mailmarketing

Je klanten belonen? Breng ze als eerste op de hoogte van nieuws en acties. Het resultaat: terugkerende, trouwe klanten en meer conversies.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.