Websites

Voor een online generatie

Met een goed ontworpen website die optimaal vindbaar is in zoekmachines kunnen wij jouw verhaal versterken én de bezoekers van je website een positieve ervaring geven. Het resultaat: betere gebruiksvriendelijkheid, meer bezoekers en waardevolle conversies.

Een website moet niet alleen goed vindbaar, snel en mooi zijn, maar ook eenvoudig te gebruiken. Een logische opbouw en een overzichtelijke structuur dragen daaraan bij. Onze webdesigners beginnen daarom altijd met een user centered designproces.

Vervolgens wordt de stijl van het design gevisualiseerd en een prototype opgeleverd. Als laatste wordt het design omgezet in een website die perfect werkt in elke browser en op ieder device.

Een website ontwikkelt door Sales Care betekent

  • Een concept passend bij je doelgroep
  • Een pixel perfect design
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines, snel en gebruiksvriendelijk

Heb jij een idee voor een nieuwe website of heeft je huidige website een redesign nodig? Neem vrijblijvend contact op en bel 030 74 00 999. Wij staan je graag te woord!

6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.