E-commerce

Van bezoekers tot kopers

De bezoekers van je webshop willen niet alleen goede service en mooie producten. Ze willen ook verrast worden in hun klantervaring. Positieve en bijzondere klantervaringen dragen direct bij aan meer loyaliteit én dus meer conversies.

Bij Sales Care ontwikkelen we dan ook niet ‘gewoon’ webshops. Wij ontwikkelen WooCommerce webshops die het koopgedrag van bezoekers op de juiste manier stimuleren. Dit doen we door het in kaart brengen van jouw wensen én die van je doelgroep en door customer experience.

Zijn je bezoekers nog niet overgegaan naar hun aankoop? Probeer de volgende diensten.

Merkstrategie

Met inzicht in het gedrag van potentiële klanten, ontwikkelen we strategieën die doelstellingen realiseren en je merk voorbereiden op de toekomst.

lees meer

E-mailmarketing

Je klanten belonen? Breng ze als eerste op de hoogte van nieuws en acties. Het resultaat: terugkerende, trouwe klanten en meer conversies.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.