Hosting & Support

Altijd online

Wanneer wij een website opleveren, stopt voor ons het werk niet. Sales Care host jouw website vanuit het snelste netwerk van Europa (Amsterdam Internet Exchange) en blijft je website pro-actief onderhouden.

Naast het onderhoud dat wij verzorgen, zorgen wij ook voor een Content Management Systeem (CMS) zodat jij zelf content kunt plaatsen op je website. Heb je iets minder met techniek? Ook dan is het CMS goed te begrijpen. Met een gebruiksvriendelijk CMS heb jij de controle. Met een korte training houd jij je website up-to-date. Indien je wijzigingen of aanvullingen wilt doorvoeren die je zelf niet kunt doen, doet Sales Care dat voor jou.

Hosting & support door Sales Care betekent

  • Een altijd up-to-date website
  • Een website die minimaal 99,99% online is
  • Een website met supersnelle laadtijd
  • Een team die je altijd kunt bellen of mailen voor ondersteuning

Wil je meer informatie over onze hosting en support mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of bel 030 74 00 999. Wij staan je graag te woord!

6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.