Onderhoud

Goed onderhouden

Wanneer wij een website opleveren, stopt voor ons het werk niet. Wij blijven je website onderhouden. Het is belangrijk dat je website up-to-date blijft. Is je website niet up-to-date, dan heb je een grote kans dat je website crasht. Wanneer dit het geval is, staat Sales Care natuurlijk ook voor je klaar.

Naast het onderhoud dat wij verzorgen, zorgen wij ook voor een CMS zodat jij zelf content kan plaatsen op je website. Indien je wijzigingen of aanvullingen wilt doorvoeren die je zelf niet kunt doen, doet Sales Care dat voor jou.

Daarnaast kan je ook maandelijks of wekelijks een rapport verwachten met de status van je website. Het is belangrijk om in de gaten te houden hoe je website presteert zodat je daar op in kan spelen.

Naast het onderhouden van je website, is het ook belangrijk om de volgende diensten in te zetten.

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer

Social advertising

Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun specifieke doelgroepen. Adverteren via social media draagt hieraan bij.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.