Development

De juiste technologie

Onze webdevelopers hebben passie voor technologie en dynamiek. Ze maken bij het omzetten van de goedgekeurde designs dan ook gebruik van de nieuwste coderingstechnieken. Ook voegen ze bijpassende effecten toe om jouw verhaal nog beter tot zijn recht te laten komen. Het resultaat? Een website met een schone code, die werkt in alle browsers en op alle devices. En een website die bijdraagt aan het behalen van de doelen van de gebruikers én dus ook jouw bedrijfsdoelen.

Voor de bezoekers die technisch aangelegd zijn: wij maken gebruiken van HTML5, CSS3, Javascript, PHP, SASS, AJAX en MySQL om websites te bouwen. Het eindresultaat hosten we op Linux-servers.

Wanneer je website online staat, zijn de volgende diensten een mooie opvolging.

Contentmarketing

Wij willen jouw verhaal vertellen op een manier dat het staat als een huis. Zowel voor gebruikers als zoekmachines.

lees meer

Conversie optimalisatie

Kleine aanpassingen kunnen grote impact hebben. Wij testen verschillende varianten om de gebruiksvriendelijkheid en het conversiepercentage op je website te verbeteren.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.