Wij

Sales Care

Onze klanten kenmerken ons als een betrokken en gedreven online marketingbureau. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij hard om het uiterste uit de online marketingcampagnes van onze klanten te halen. Dagelijks zetten we nieuwe online marketingcampagnes uit, analyseren en optimaliseren we websites en ontwikkelen we nieuwe websites.

Het team

Verschillende specialisaties vragen diverse competenties. Ons team bestaat uit specialisten met ieder een verschillende achtergrond. Dit maakt ons werk en ook onszelf uniek. Wij hebben marketingstrategen, analytische Google- en Bing-specialisten, creatieve social mediaspecialisten en sterke copywriters in huis. Dit maakt ons een team.

Onze klanten

Wij helpen graag ambitieuze bedrijven, van MKB tot internationale merken. Door onze uiteenlopende groep klanten weten wij ons in ieder bedrijf, welke branche dan ook, in te leven. Samen zorgen wij voor een succesvolle online campagne. Dit is wat ons onderscheidt.

Samenwerken

Wij geloven dat nauw samenwerken met onze klanten de sleutel is tot een duurzame relatie. Zo houden wij ons werk transparant en klantgericht. Onze klanten kunnen je dat vertellen: in ons klanttevredenheidsonderzoek van 2015 hebben wij een 8,6 gescoord!

  • Google Premier Partner
  • Bing Accredited Professional
  • IAB Partner
  • De Beste Social Media Partner
  • AdCalls Partner
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.