E-mailmarketing

Klanten blijven interesseren

E-mailmarketing is het regelmatig versturen van een e-mailnieuwsbrief naar bestaande klanten en geïnteresseerden. Het versturen van een e-mail kan verschillende doelen hebben:

  • Bestaande klanten op de hoogte houden en zo de relatie versterken
  • Potentiële klanten aanspreken
  • Producten en acties onder de aandacht brengen
  • Kennis delen

Nadat je een e-mail hebt verzonden houdt het niet op. Een voordeel van e-mailmarketing is dat je precies kan achterhalen wie de e-mail heeft ontvangen, geopend en wie heeft doorgeklikt. Met deze gegevens kan je verbeteringen doorvoeren in je e-mailcampagnes.

Heb jij al een lijst met e-mailadressen of wil je juist e-mailadressen verzamelen? Wij kunnen je helpen bij het opzetten van e-mailmarketing. Wij bieden verschillende diensten rondom e-mailmarketing. Zo kunnen wij je helpen bij het verzamelen van e-mailadressen, bij het opzetten en uitvoeren van e-mail campagnes en het schrijven van de teksten. Daarnaast kunnen wij je ook adviseren.

Sinds we e-mailmarketing inzetten, weten we uit ervaring dat de kracht van herhaling werkt. De bereikte bezoekers zijn erg relevant, omdat ze al interesse in je producten of diensten hebben getoond.

Voor deze dienst maken wij gebruik van MailChimp.

E-mailmarketing is vooral naast de volgende diensten interessant.

Contentmarketing

Wij willen jouw verhaal vertellen op een manier dat het staat als een huis. Zowel voor gebruikers als zoekmachines.

lees meer

Social marketing

De actualiteit en populariteit op social media hebben invloed op de autoriteit van je website en de beleving van je consumenten.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.