Paid search

Op het juiste moment, op de juiste plaats

Internet heeft talrijke mogelijkheden voor het creëren van meer betrokkenheid, betere leads
en nieuwe klanten. Met paid search zorg je ervoor dat je op de juiste plek bent, als een gebruiker naar je opzoek is. Elke zoekopdracht is een mogelijkheid. Of gebruikers nu zoeken naar een merknaam of een specifiek product of dienst, als je als eerste vindbaar bent, heeft het effect.

Paid search is een unieke vorm van adverteren, omdat je de resultaten direct kunt inzien. Ook geeft het inzicht in de mate van interesse van je (potentiële) klanten in je product of dienst en de gebruikerservaring van je website.

Onze SEA-specialisten begeleiden je bij de strategie, planning, analyse, management en optimalisatie van campagnes om de beste resultaten te realiseren. Vaak is dit een mix van verschillende paid search mogelijkheden: Google AdWords, Google Display, Bing Ads, retargeting en remarketing en Mobile. In samenwerking met onze Google Analytics gecertificeerden wordt big data ontleed om nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken en de ROI te verhogen.

De volgende diensten zijn interessant om naast paid search in te zetten.

Social advertising

Wij helpen bedrijven met het bereiken van hun specifieke doelgroepen. Adverteren via social media draagt hieraan bij.

lees meer

Merkstrategie

Met inzicht in het gedrag van potentiële klanten, ontwikkelen we strategieën die doelstellingen realiseren en je merk voorbereiden op de toekomst.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.