Technische optimalisatie

SEO is een team

Naast het creëren van websites, optimaliseren en onderhouden wij ook de techniek. De voor- én de achterkant van je website werken namelijk nauw samen om je online zichtbaarheid te verbeteren. Het is daarom belangrijk dat de techniek op orde is.

De laadtijd en schaalbaarheid hebben direct invloed op je posities in de zoekmachines. Ook is het belangrijk dat je website goed door Google en Bing geïndexeerd wordt. Om te controleren of deze elementen optimaal zijn, maken wij een analyse van de (verouderde) techniek en de bugs van je website. Op die manier zoeken we uit waar we de techniek kunnen verbeteren, zodat je website goed geïndexeerd wordt, snel en gebruiksvriendelijk is.

De volgende diensten kunnen ook bijdragen aan online groei.

Contentmarketing

Wij willen jouw verhaal vertellen op een manier dat het staat als een huis. Zowel voor gebruikers als zoekmachines.

lees meer

Conversie optimalisatie

Kleine aanpassingen kunnen grote impact hebben. Wij testen verschillende varianten om de gebruiksvriendelijkheid en het conversiepercentage op je website te verbeteren.

lees meer
6 redenen om voor Sales Care te kiezen
In 2015 hebben wij ruim € 3.000.000 aan mediabudget gemanaged voor onze klanten.
Meer dan 100 klanten hebben in 2015 Sales Care hun online campagne toevertrouwd.
Ons team bestaat uit Google AdWords-, Analytics-, Display-, Shopping-, Video-, en Bing Ads-gecertificeerde specialisten.
Het is de combinatie van onze kennis, creativiteit en originaliteit die je zoekt in een online marketingbureau.
Ons team is voortdurend in beweging om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
Omdat wij ons realiseren wat de impact van een sterke website en campagne kan zijn.